Storitve

Ves naš prodajni program si lahko ogledate v živo v naši fizični trgovini v Šentvidu pri Grobelnem ali v naši spletni trgovini, ki jo redno posodabljamo z novostmi in aktualno ponudbo. Nakup stroja je pomembna odločitev, za katero je potrebna brezhibna informiranost in zaupanje do prodajalca. Na voljo smo vam za vse informacije in vprašanja v zvezi s prodajnim programom, servisi strojev, najemom strojev, celostno diagnostiko in chip tuningom.
V podjetju Merks d.o.o. vam stojimo ob strani tudi po nakupu stroja. Z novo, sodobno opremljeno mehanično delavnico z usposobljenimi serviserji, ki so vedno na voljo, kadar jih potrebujete, vam ni potrebno skrbeti za servis ali rezervne dele, saj vam vse to zagotovimo mi. Da so stroji popravljeni hitro in kvalitetno skrbimo z zalogo in hitro dobavo rezervnih delov. Zagotavljamo skrbne servisne storitve za brezhibno delovanje vaših strojev.
Vam vaš John Deere nagaja ali pa se občasno ne obnaša kot pričakujete? Naša pomembna storitev je tudi celotna diagnostika vozil, ki nam omogoča, da napako hitro odkrijemo in jo v najhitrejšem možnem času tudi odpravimo. Na voljo smo tudi za izvajanje preventivne diagnostike, številnih drugih testov in kalibracije. Če je potrebno, lahko na vašem traktorju programsko povečamo tudi moč motorja.
V podjetju Merks d.o.o. vam nudimo najem različnih kmetijskih strojev. V naši ponudbi imamo možnost najema strojev za kratkoročno ali dolgoročno obdobje. Naš strojni park nenehno posodabljamo, zato vabljeni, da nas za dodatne informacije kontaktirate.

Kako vam lahko pomagamo?

Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili. Spodaj vnesite veljavni e-poštni naslov.

Izpolnite obrazec