Razpis E-poslovanje

Razpis E-POSLOVANJE ​

NASLOV OPERACIJE

OKOLJSKO E-POSLOVANJE V PODJETJU MERKS

NAMEN OPERACIJE

Namen operacije je uvajanje podjetja v e-poslovanje, ki bo omogočal optimizacijo delovnih procesov in digitaliziran proces poslovanja. Na podlagi nove spletne strani za tuje trge, spletne trgovine ter prodajnega videa se bomo lahko predstavili širši javnosti ter s tem izboljšali konkurenčnost podjetja.  

ELEKTRONSKA IZMENJAVA MED PARTNERJI

S pridobitvijo E-portala, ki je bil izdelan na ključ smo digitalizirali proces dela in omogočili izmenjavo dokumentov s partnerji/dobavitelji, ki do e-portala dostopajo s svojim uporabniškim imenom in geslom. E-portal omogoča tudi podpisovanje dokumentov preko mobilne naprave, s tem bomo pozitivno vplivali na okolje ob enem pa imeli celovit nadzor nad podpisovanjem dokumentov zunanjih partnerjev/kupcev iz enega mesta. Del E-portala je tudi generiranje QR kod za organizacijo skladišča.  E-portal je podprt z mobilno aplikacijo, ki digitalizira proces poslovanja podjetja Merks d. o. o.

SPLETNA STRAN ZA TUJE TRGE

Z novo spletno stranjo v dveh tujih jezikih bomo lahko učinkovito nastopali na tujih trgih. Spletna stran vsebuje vse podatke in informacije, ki jih potrebuje naročnik naših storitev. Potencialnim strankam bomo omogočili hitri kontakt s podjetjem, spletna stran je povezana tudi z družbenimi omrežji in Google analitiko. 

SPLETNA TRGOVINA ZA TUJE TRGE

Z novo spletno trgovino, bomo lahko konkurirali v naši branži poslovanja in svojim strankam ponudili direkten nakup izdelkov. Spletna trgovina je pripravljena tako, da lahko vanjo samostojno dodajamo artikle, spreminajmo atribute, cene in izdelujemo marketinške aktivnosti. Spletna trgovina je povezana z Google analitiko preko katere lahko spremjamo obisk in sledimo določenim aktivnostim uporabnikov.

PRODUKTNI – PRODAJNI VIDEO

S produktno prodajnim videom želimo predstaviti naše podjetje in naš način dela. Video bo namenjen oglaševanju in predstavitvam na sejmih in družbenih omrežjih, prav tako bo video vključen na spletno stran.

KREPITEV KOMPETENC/USPOSABLJANJA

Skladno z digitalizacijo, avtomatizacijo in nadgradnjo e-poslovanja je potrebno vodstvo in zaposlene ustrezno informirati in nadgraditi njihovo znanje, da bodo lahko svoje delovne naloge izvajali čim bolj optimalno. Usposabljanje je bilo usmerjeno v:  industrija 4.0, učinkoviti procesi ustvarjanja vrednosti, novi modeli ter orodja za izvoz, vzpostavljanje digitalnih delovnih mest, predstavitev prednosti odprtih podatkov in storitev, brezpapirno poslovanje, prilagajanje novi regulativi, varnost in riziko digitalizacije, internet of things in primere dobre prakse na zadevnem področju.

Cilj naložbe

Cilj aktivnosti je podjetju povečati dodano vrednost z uporabo digitalnih orodij in znanja s katerimi lahko kompetentno dohitijo/prehitijo konkurenco in se predstavijo potencialnim strankam po celotni Evropi.

Finančna podpora

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega/ Evropskega sklada za regionalni razvoj. www.eu-skladi.si, podjetje Merks d.o.o. je bilo sofinancirano v višini 28.140,00€

You Can Be a Taste of All Automotive News

Subscribe to Our Newsletter
Copyright © 2020 powered by Crocoblock, Inc. All rights reserved
Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili. Spodaj vnesite veljavni e-poštni naslov.

Izpolnite obrazec